RALUCA SI PEPE

Nunta 20 Iulie 2014

Dupa botez a urmat nunta!

 

In momentul in care noi clienti pasesc pe usa studioului nostru simtim ca intr-adevar toata munca de promovare da roade. Insa atunci cand cei care ne-au ales prima data pentru filmarea unui eveniment revin, inzestrandu-ne cu aceeasi incredere si mizand din nou pe experienta si dedicarea noastra, capatam forte noi si convingerea ca ceea ce facem, facem la superlativ. Raluca si Pepe sunt unii dintre clientii “de suflet” ai studioului. Am avut onoarea si placerea sa filmam prima baita oficiala a micutei Maria (vezi aici filmul de la botez), fetita celor doi, iar acum Pepe si Raluca ne-au ales din nou, pentru filmarea unui alt eveniment “once in a lifetime”: nunta lor.

 

Pregatirea evenimentului a inceput cu luni inainte, debutand cu primele discutii purtate cu Pepe si nasii sai, Catalin si Andra Maruta. Atunci am hotarat de comun acord care este cea mai buna varianta pentru filmarea evenimentului la care erau asteptate peste 400 de persoane, vedete, persoane publice, rudele si prietenii celor doi. Decizia luata in urma acestor discutii a fost ca filmarea sa fie asigurata folosindu-se patru videocamere full HD, dar si vedetele studioului drona Phantom II si camera Go Pro Hero III, care ne-a asigurat imagini inedite si la botezul Mariei, datorita mobilitatii si versatilitatii sale. Ziua nuntii a inceput foarte devreme cu filmarea acasa la mire si mireasa. Pregatirile desfasurate in ambele camine au fost filmate in paralel, de cei doi cameramani ai studioului, care au insotit mirele si mireasa pe parcursul intregii zile. Un alt treilea cameraman s-a ocupat de filmarea cadrelor spectaculoase de ambianta si décor in toate locurile unde a ajuns alaiul nuntii (biserica, restaurant), folosind drona Phantom II si camera Go Pro Hero 3. Slujba religioasa a fost imortalizata cu ajutorul a doua camere mobile plus macara video, ceea ce a permis suprinderea emotiilor si trairilor simtite atat de miri si nasi, cat si de ceilalti invitati. Pentru a filma toate momentele importante ale ceremoniei religioase am folosit suplimentar si o camera full HD montata pe un trepied cu dolly. Seara am filmat decorul superb din restaurant cu ajutorul macaralei hidraulice montate anterior de echipa noastra. Intreaga petrecere a fost filmata in sistem full HD cu ajutorul a doua camere mobile, o camera pe trepied si o camera amplasata pe macaraua hidraulica.

 

Au fost numeroase momente de dans, concerte incendiare sustinute de Andra, Gipsy Casual, Connect R, Oana Radu, Adi Minune, o multime de momente spontane dar si atent pregatite dinainte (primul dans, melodia in prima auditie dedicata si scrisa de Pepe pentru Raluca) pe care le-am filmat cu grija si atentia de a nu pierde nimic. Am incheiat seara filmand testimonialele, urarile si sfaturile venite din partea familiei, prietenilor si a vedetelor prezente. Filmarea acestui eveniment a fost urmata de editarea in cadrul studioului nostru. Materialele de mai jos au ca scop promovarea Studioului de Productie Video Digital Passion. La rugamintea mirilor anumite secvente ale nuntii nu pot fi facute public.

Casa de Producție Video Digital Passion

Telefon 0744 586 572

Constanta, Bd. Mamaia, nr. 62

www.digitalpassion.ro