Agro-Industrial

Sectorul Agro-Industrial este in continua ascensiune in ceea ce priveste promovarea in mediul online. Fie ca vorbim de o ferma de animale sau exploatarea cerealelor, toate au nevoie de expunere si promovare pe platormele sociale: facebook, instagram sau youtube. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru realizarea materialelor foto-video ce au ca scop promovare afacerii.

Elcomex (Judetul Constanta)

Prezentarea generala a unei afaceri nu este o treaba simpla. Timp de 2 saptamani echipa noastra a fost prezenta zi de zi in aceste ferme.

Ne aducem cu placere aminte de productia acestui film. Filmul a fost produs in anul 2014. Test.

ofertapasaaici

CORPORATE

TURISM

turism

MEDICAL

MEDICAL

ÎNVĂȚĂMÂNT

invatamant

SHOWBIZ

show

HOTEL

hotel

RESTAURANT

RESTAURANT

AGROINDUSTRIAL

agroindustrial

IMOBILIAR

imobiliare

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/digitalpa...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52