Dan Tutu

Dan Tutu este comediant si cunoscut mai ales in urma concursului iUmor (Antena1) unde a ajuns pana in finala. Povestile sale de viata au un haz aparte iar talentul sau de a le spune fac din Dan Tutu o persoana ceruta in show-urile de stand-up comedy. Am realizat pentru pagina sa de facebook "Dan Tutu Oficial" o serie de materiale de promovare dar si un documentar "Povestea lui Dan Tutu". In prezent echipa noastra administreaza pagina lui de facebook, creaza anunturi, mesaje si clipuri pentru fanii lui Dan Tutu.

Documentar - Povestea lui Dan Tutu (Promo)

In 2018 am produs acest documentar in urma nenumaratelor cereri din partea fanilor lui Dan Tutu de a le spune cine este si ce a facut pana acum acesta.

Ne-am documentat, am pregatit tehnica necesara si iata ce a iesit. Impactul pe care l-a avut acest documentar a fost major. Cele mai multe mesaje venite in urma vizionarii au fost ca fanii vor sa mai vada astfel de materiale.

La cateva zile de la filmare, am prezentat pe pagina sa oficiala acest teaser, ce are rolul de a anunta aparitia ulterioara a intregului documentar.

Documentar - Povestea lui Dan Tutu (Integral)

In 2018 am produs acest documentar in urma nenumaratelor cereri din partea fanilor lui Dan Tutu de a le spune cine este si ce a facut pana acum acesta.

Ne-am documentat, am pregatit tehnica necesara si iata ce a iesit. Impactul pe care l-a avut acest documentar a fost major. Cele mai multe mesaje venite in urma vizionarii au fost ca fanii vor sa mai vada astfel de materiale.

Mesaj de multumire dupa iUmor (Antena1)

Pentru un artist conexiunea cu fanii este foarte importanta iar Dan Tutu are o relatie aparte cu acestia. Tocmai de aceea dupa fiecare show sau aparitie tv, Dan Tutu le multumeste tuturor pentru suport. Treaba echipei Digital Passion este sa producem materiale originale care sa creeze atractie si fidelizare.

Unul dintre materialele de multumire a fost realizat imediat dupa emisiunea iUmor unde Dan Tutu a ajuns pana in finala. Acesta a tinut sa le multumeasca tuturor celor care l-au votat.

Promo Pagina oficiala de facebook

Ca orice comediant care isi doreste mai mult de la cariera, Dan Țuțu (Finalist iUmor- Antena1), tine legatura cu fanii sai prin intermediul paginii de facebook Dan Ţuţu Oficial. Insa, stand up-erul, stie ca imaginea vinde asa ca a apelat la noi pentru un intreg set de materiale video menite ca mesajele sale catre fani sa aiba o nota profesionala.

Pentru ca toata lumea sa stie de pagina sa oficiala, am produs acest video in care comediantul isi anunta prietenii de noua sa pagina.

Promo - Petreceri corporate

Dan Tutu anunta ca poate fi chemat la petreceri private, corporate, etc. Acest video a fost postat pe pagina sa oficiala avand un impact puternic.

Urare - La multi ani, Romania!

Dan Tutu ureaza tuturor romanilor "La multi ani!" printr-un video produs si promovat de catre echipa noastra. Este foarte important ca artistii sa nu uite de fanii lor in zi de sarbatoare. Impactul acestei postari a fost urias, Dan Tutu a beneficiat de multa simpatie in urma acestui video.

Promo - Dan Tutu la petreceri de Craciun

Dan Tutu anunta ca poate fi chemat la petreceri private, corporate, sustinute in perioada sarbatorilor de iarna. Acest video a fost postat pe pagina sa oficiala avand un impact puternic.

Makinf of - Documentar Dan Tutu

In noiembrie 2018, atunci cand filmam pentru documentarul "Povestea lui Dan Tutu", a produs si acest making of pentru a arata tuturor ca Dan Tutu este comediant si in spatele camerelor. Intreaga echipa a ras continuu pe perioada filmarilor. Multumim pe aceasta cale lui Mircea Marinescu, in al carui studio s-au desfasurat filmarile.

ofertapasaaici

CORPORATE

TURISM

turism

MEDICAL

MEDICAL

ÎNVĂȚĂMÂNT

invatamant

SHOWBIZ

show

HOTEL

hotel

RESTAURANT

RESTAURANT

AGROINDUSTRIAL

agroindustrial

IMOBILIAR

imobiliare

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/digitalpa...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52