Corporate

Studioul de Productie Video Digital Passion realizează filmări şi producţii video pentru firme şi companii,  ce doresc să se promoveze într-o manieră eficientă şi adecvată nevoilor brandului, cu o rată de succes garantată.  Producţiile sunt  materiale originale, personalizate în funcţie de profilul fiecărui client. Suntem singura Casă de producţie video din Dobrogea care a lucrat atât pentru clienţi din România, cât şi pentru firme din străinătate.

Serviciile oferite vizează:

- suport tehnic de ultimă oră pentru filmarea  evenimentelor corporate (conferinţe, târguri, seminarii, prezentări de produse şi servicii)

- realizarea materialelor publicitare  (spoturi, filme de prezentare, reportaje publicitare)

- construirea unei identităţi vizuale unitare.

Portofoliul nostru de clienţi a crescut în fiecare an, printre partenerii noştri regăsindu-se companii care activează în cele mai variate domenii (turism, construcţii, agricultură, auto, sănătate, etc).

Serviciile noastre includ, în funcţie de preferinţa clientului şi de buget, elaborarea scenariului materialului publicitar sau de prezentare, filmarea produselor sau a serviciilor oferite şi post producţia filmării. Durata şi conceptul filmelor sunt stabilite în timpul discutiilor preliminare pe care le veţi purta cu reprezentantul echipei Digital Passion. Acesta propune soluţia optimă necesităţilor dumneavoastră.

De asemenea, Digital Passion oferă clienţilor săi posibilitatea de a-şi promova brandul în cadrul programelor Prima TV Constanţa, prin cumpărarea directă a spaţiilor publicitare şi elaborarea politicii de marketing şi promovare.

1. Evenimentele corporate

Fie că e vorba de un seminar, o conferinţă de presă, lansarea unui nou produs sau o petrecere organizată pentru marcarea unui moment important în istoria companiei dumneavoastră, suntem gata să vă oferim pachetul complet pentru producţia video. Filmarea evenimentelor corporate poate fi realizată cu ajutorul echipamentelor de car TV, cu două macarale cu braţe hidraulice, steady cam-uri. De asemenea, pe parcursul întregului eveniment, putem asigura videoproiectarea unui film montat anterior pe ecrane de 4 mp sau, la cerere, putem face videoproiecţie live.

2. Materialele publicitare şi de promovare

Descrierea firmei tale, a produselor şi a serviciilor oferite poate fi realizată într-o manieră personalizată, care să te ajute să te promovezi eficient. Asigurăm filmarea, montajul si suportul grafic pentru toată gama de produse publicitare (spoturi, reportaje, documentare).

3. Identitate vizuală şi construirea brandului

Digital Passion oferă clienţilor săi posibilitatea de a cumpăra spaţii publicitare în unele dintre cele mai importante programe difuzate de staţia Prima TV, furnizând şi servicii de consultanţă pentru dezvoltarea unor strategii de comunicare integrată.