Invatamant

Fie ca vorbim de serbari, spectacole sau evenimente educationale, este nevoie de promovare pe platformele sociale. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru realizarea materialelor foto-video ce au ca scop promovarea evenimentelor.

Filmul absolvirii (Colegiul National Mircea cel Batran, Constanta)

Promoţia 2020 a absolvenţilor de liceu a marcat o premieră în istoria învăţământului. Anul şcolar s-a incheiat fără traditia ultimei ore de dirigenţie şi fără festivităţile de premiere.

Sarbatoarea Centenarului (Colegiul National Mircea cel Batran, Constanta)

Pe 28 noiembrie 2018, la Colegiul National "Mircea cel Batran" din Constanta, s-a desfasurat activitatea intitulată „Marea Unire - o primăvară în mijlocul iernii”. Această activitate a devenit deja o tradiţie pentru elevii şi profesorii Colegiului Naţional “Mircea cel Bătrân” în preajma zilei de 1 Decembrie, iar interesul, conştiinciozitatea şi bucuria cu care elevii se implică în toate activităţile dedicate acestui eveniment demonstrează că patriotismul nu este o noţiune, prezentă doar în manualele de istorie. Invitaţii, Remus Macovei, preşedintele Asociaţiei „Cultul Eroilor” din Constanţa, prof. univ. dr. Valentin Ciorbea şi Aidun Curt-Mola, consilier superior în cadrul Departamentului de Relaţii Interetnice au sustinut alocuţiuni pe tema Centenarului Marii Uniri. Cei mai mici mircişti, elevi ai clasei a V-a, au reprezentat sceneta „Spiritul Centenarului” (text şi regie prof. Marina Marinescu), iar corul liceului a interpretat o suită de cântece dedicate Evenimentului. La finalul activităţii, elevii CNMB au relizat un flashmob, ca parte a campaniei Mesajul meu pentru România".

Materialul a fost produs in 2018 pentru Prima Tv Constanta.

ofertapasaaici

CORPORATE

TURISM

turism

MEDICAL

MEDICAL

ÎNVĂȚĂMÂNT

invatamant

SHOWBIZ

show

HOTEL

hotel

RESTAURANT

RESTAURANT

AGROINDUSTRIAL

agroindustrial

IMOBILIAR

imobiliare

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/digitalpa...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52