Iordania

Ciprul de Nord
14 iunie 2018

Cea mai noua destinatie din portofoliul de vacante al Prestige Tours powered by Calypso Tour, Iordania, este un taram al misterelor si al contrastelor, un loc cu o istorie bogata si un popor ospitalier. Digital Passion a asigurat productia video pentru toate materialele de promovare a destinatiei de vacanta: Iordania.

PETRA – Orasul antic (IORDANIA)

Petra (greacă πέτρα (petra), însemnând „piatră”; arabă البتراء, Al-Batrāʾ) este un fost oraș antic, situat în Iordania. Este unul din cele mai celebre situri arheologice din lume, datorită templelor săpate direct în stâncă, cel mai cunoscut fiind „Trezoreria” („Al Khazneh”), în stil grecesc, cu o înălțime de 42 m, unde s-a turnat și partea finală a filmului Indiana Jones și ultima cruciadă.

Desertul WADI RUM (IORDANIA)

Wadi Rum (arabă وادي رم‎ ) cunoscut și ca Valea Lunii (arabă وادي القمر‎), este o vale în nisipul și granitul din sudul Iordaniei, la 60 de kilometri de Aqaba: este cel mai mare wadi din Iordania. Numele Rum provine, cel mai probabil, de la rădăcina aramaică care înseamnă „înalt” sau „elevat”. Pentru a-i reflecta corecta pronunțare în limba arabă, arheologii îl transcriu fonetic Wadi Ramm.

Bucataria Iordaniana PART1

Bucataria Iordaniana PART2

Movenpick Resort & Spa Tala Bay Aqaba prin Prestige Tours powered by Calypso Tour

Mövenpick Resort & Residence prin Prestige Tours powered by Calypso Tour

Marina Plaza Hotel by Swiss Belhotel prin Prestige Tours powered by Calypso Tour

Kempinski Hotel Aqaba prin Prestige Tours powered by Calypso Tour

InterContinental Aqaba prin Prestige Tours powered by Calypso Tour

Grand Swiss Belresort Tala Bay Aqaba prin Prestige Tours powered by Calypso Tour

Contact Prestige Tours powered by Calypso Tour: www.prestige.ro

Digital Passion Videoproduction
Constanta, Bd.Mamaia, nr. 62
Telefon: 0744 586 572 / 0241 640 070
Web: www.digitalpassion.ro
Email: aurelian@digitalpassion.ro

Comments are closed.


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/digitalpa...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52