Medical

Sectorul medical este in continua ascensiune in ceea ce priveste promovarea in mediul online. Fie ca vorbim de o clinica privata de chirurgie, cabinet stomatologic sau laborator de analize, toate au nevoie de expunere si promovare pe platormele sociale: facebook, instagram sau youtube. Echipa noastra va sta la dispozitie pentru realizarea materialelor foto-video ce au ca scop promovare afacerii.

Clinica Alderma (Constanta)

Proceduri de estetică facială variate, pentru un ten proaspat, revigorat si intinerit

Clinica de chirugie MACTA (Constanta)

Clinica de Chirurgie MACTA a fost inaugurată în 9 noiembrie 2006 când, în condiții de pionerat absolut, organizatoric și funcțional, în Constanța, în cadrul societății Medical Analysis SRL Constanța, profesorul Octavian Dumitru Unc a deschis calea unităților medicale cu profil chirurgical din aria dobrogeană, asumându-și riscurile și responsabilitatea practicării chirurgiei în sistem privat.

Colaboram cu Clinica Macta de ani de zile, timp in care am realizat o serie de materiale de promovare pentru platformele online cat si pentru televiziunea Prima Tv Constanta. Mai mult decat atat, Clinica Macta beneficiaza de expunerea in mediul online gratie pachetului de promovare Digital Passion.

ofertapasaaici

CORPORATE

TURISM

turism

MEDICAL

MEDICAL

ÎNVĂȚĂMÂNT

invatamant

SHOWBIZ

show

HOTEL

hotel

RESTAURANT

RESTAURANT

AGROINDUSTRIAL

agroindustrial

IMOBILIAR

imobiliare

Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to verify temporary file contents for atomic writing. in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:52 Stack trace: #0 /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(659): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/digitalpa...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/digitalpassion/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 52