Restaurant Almar

Restaurantul pastreaza acelasi rafinament in ceea ce priveste decorul interior ca si restul proprietatii, oferind posibilitatea de a alege dintr-o varietate de preparate calde si reci, cat si de a opta pentru meniuri pentru diete speciale. Capacitatea totala a restaurantului este de 140 de locuri , 70 la interior si 70 pe la exterior, pe terasa. Micul dejun se serveste zilnic in intervalul orar 8:00-10:00, sub forma de bufet, alcatuit din selectii de antreuri reci (sunca, salam, pastrama, branzeturi) si calde (english breakfast), varietati de gemuri, sucuri naturale, cafea si ceai, omleta si oua fierte, ochiuri etc, cereale calde sau reci cu lapte, iaurt, paine prajita, paine si croissante proaspete, fructe, legume si alte preparate de sezon. Pentru restul meselor importante ale zilei, puteti alege dintr-un meniu cu specific pescaresc, mediteranean, conceput de un Chef specialist in prepararea fructelor de mare, fiind un artist creator de experiente culinare inedite. Pentru cei mai mici dintre oaspetii nostrii, am pregatit un meniu special cu preparate create cu multa grija din ingrediente bio.

Echipa noastra se ocupa de producerea materialelor foto-video dar si de promovarea restaurantului inca de la deschiderea sa din 2017.

Prezentarea meniului Restaurantului Almar (Mamaia Nord)

Maestrii bucatari de la Hotel Almar Luxury**** stapanesc la perfectie arta de a transforma mancarea in fericire. Oaspetii hotelului sunt rasfatati cu un meniu rafinat si plin de savoare.

Am ales sa prezentam meniul restaurantului intr-un mod original, realizand un film cu preparatele pe care oaspetii le adora.

Urare de Sarbatori

In preajma sarbatorilor realizam materiale video si foto in cadrul urarilor traditionale.

Fotografii profesionale

Fotografiile profesionale realizate in restaurantul Almar din Mamaia Nord au fost folosite atat pentru creearea websiteului, paginii de facebook, instagram, postari zilnice pe retelele sociale, crearea pliantelor si a ofertelor.

Am realizat pentru acest client materiale foto-video de promovare astfel incat potentialii oaspeti sunt atrasi mai usor. Prezenta in retelele de socializare este asigurata cu succes de echipa noastra.

ZARGAN CU LEGUME LA GRATAR
TAGLIATELLE CU CREVETI
PLATOU CU FRUCTE DE MARE
PAELLA CU FRCUTE DE MARE
Curaçao feeling
ASORTIMENT DE BRANZETURI
ofertapasaaici

CORPORATE

TURISM

turism

MEDICAL

MEDICAL

ÎNVĂȚĂMÂNT

invatamant

SHOWBIZ

show

HOTEL

hotel

RESTAURANT

RESTAURANT

AGROINDUSTRIAL

agroindustrial

IMOBILIAR

imobiliare