Filmul “125 de ani de excelență” pentru cel mai titrat colegiu din Constanta

Filmul “125 de ani de excelență” nu este doar un documentar despre trecut, este mai mult o promisiune pentru viitor. Un viitor în care “mirciștii” se încred și pe care vor să îl facă înfloritor, pentru că ei știu că pot.

Acesta a fost mesajul pe care l-am urmarit atunci cand am produs filmul Colegiului National Mircea cel Batran din Constanta. Ne-am simtit mandri si onorati sa facem parte din acest moment istoric al institutiei.

Istorie și excelență, așa putem caracteriza în două cuvinte instituția de învățământ pe care au promovat-o peste o sută de generații. Putem menționa la capitolul excelență mii de premii la olimpiadele naționale, zeci
de premii la cele internaționale, zeci de elevi care au ajuns la universități de prestigiu din toată lumea și sute de mii de oameni care au reușit în carieră datorită cunoștințelor acumulate la acest Colegiu Național.

Am fost onorați ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ din România să ne solicite realizarea unui film documentar care sa marcheze acest moment. Așa că am stabilit o întâlnire cu directorul prof.dr. Vasile Nicoară, unde am prezentat mai multe variante pentru realizarea filmului. Propunerile noastre s-au îmbinat perfect cu sugestiile conducerii, așa că am stabilit ca întregul material documentar să fie realizat sub forma unor interviuri cu actuali și foști elevi exponențiali ai colegiului, iar istoria celui mai cunoscut liceu din Constanța să fie prezentată de profesorul Nicoară, cel care de 20 de ani conduce instituția.

Nu ne-a fost deloc ușor, pentru că a trebuit să ne sincronizăm cu programul foștilor elevi, toți foarte ocupați, cu cariere de succes și să realizăm filmările în așa fel încât materialul final să fie un tot unitar. Pentru câteva zile mare parte din aparatura Digital Passion s-a mutat la Colegiul Mircea: camere, lămpi și proiectoare, trepiede pentru camere și lumini, blende pentru a asigura lumină uniformă și microfoane lavalieră. Toate filmările au fost
făcute în incinta liceului, iar unele interviuri le-am realizat în aulă, locul unde interlocutorii noștri au fost de-a lungul anilor felicitați și recompensați pentru rezultatele deosebite obținute.

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Putem să vă promovăm, să ne ocupăm de imaginea dumneavostră și să vă păstrăm cele mai frumoase amintiri!
Trebuie doar să ne contactați, iar de restul ne ocupăm noi: Digital Passion.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572

 

Lasă un răspuns