Cum am realizat filmul documentar „Vacanta perfecta in Ciprul de Nord (Cuba Mediteranei)”

Una dintre cele mai fascinante ramuri ale meseriei noastre este turismul. Oamenii iubesc sa calatoreasca, sa se distreze si de ce nu… sa urmareasca filme despre destinatii turistice pe care ulterior le aleg pentru vacanta. Am calatorit in peste 15 tari in care am produs diverse materiale video destinate atat mediului online dar si televiziunilor. Dispunem de multa aparatura profesionala si cunostinte solide astfel incat privim orice proiect ca pe o provocare. Nu de putine ori de la o simpla idee a clientului s-a ajuns o productie video impresionanta.

Cipru are 57 de plaje, considerate cele mai frumoase din lume

Ciprul de Nord sau „Cuba Mediteranei” datorita reliefului insular spectaculos dar mai ales serviciilor de ospitalitate turceasca de inalta clasa exact ca in Antalya.

Ne-am dorit ca acest film sa fie ca o declaratie de garantie a vacantei perfecte rostita de fiecare dintre cei filmati. 

Pentru realizarea acestui film ne-am deplasat in Ciprul de Nord in aprilie 2022. Am luat cu noi o serie de echipamente pentru toate filmarile pe care le programasem dar si un grup de jurnalisti, vedete, specialisti in turism. Timp de 7 zile, de dimineata si pana seara, am pasit si filmat tot ce ni s-a recomandat a fi util in promovarea destinatiei. Mai mult decat atat, pe langa imaginile surprinse in timpul excursiilor dar si din hoteluri am asigurat testimoniale cu cateva persoane dintre cele amintite mai sus.

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Digital Passion

Contact: +40 744 586 572   |   aurelianlicoi@gmail.com