Cum se face promovarea unei pensiuni aflate in paradisul unic: Delta Dunarii

Când anotimpul cald își face simțită prezența, gândurile multora dintre noi caută destinații de vacanță. Țara noastră are o ofertă turistică impresionantă – munte, mare și Deltă – o Deltă a Dunării spectaculoasă.

O vacanță în Delta Dunării, acest univers fascinant, oază de liniște și relaxare, te ajută să îți regăsești liniștea și echilibru pentru un an întreg.

Pentru noi, echipa Digital Passion, filmul pensiunii Green Delta a fost o provocare. Iar cu cât provocarea este mai grea, cu atât satisfacția de la final este mai mare. Eliz si Antonio, cei doi soti ce administreaza pensiunea Green Delta ne-au contactat in vederea realizarii materialelor video si fotografiilor pentru promovarea in mediul online. Sa facem un film despre o pensiune aflata in Delta Dunarii poate parea usor insa va spunem noi ca provocarea este suficient de mare incat sa poti da gres.

Fotografiile realizate sunt folosite de catre echipa de marketing in promovarea pe facebook, instagram si alte retele de socializare.

Pentru realizarea filmului ni s-a oferit libertatea totala in ceea ce priveste script-ul, povestea si continutul de imagini. Asta inseamna o mare reponsabilitate. Am ales varianta povestii unui sejur scurt pe care un turist l-ar avea in cadrul pensiunii, de cand paseste si pana pleaca: o experienta de neuitat in Delta Dunarii.

Am parcurs mulți kilometri cu șalupa rapidă, cu barca, cu mașini de teren și pe jos, iar rezultatul a fost uimitor. Am așteptat zeci de minute nemișcați pentru a surprinde cadrele perfecte cu pelicanii, cormoranii și egretele care parcă valsează deasupra apei în lumina apusului. Parcă toate cele 360 de specii de păsări din biosferă erau acolo, în fața noastră.

Din barcă ne-am luat echipamentele de filmare și am urcat în mașini de teren pentru a ajunge la dunele de nisip din zona Caraorman, iar apoi am mers pe jos prin pădurea cu același nume, cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Am surprins imagini uimitoare, cum de puține ori în viață întâlnim. Ne-a fost foarte greu să alegem cadrele la montaj, pentru că tot ce am întâlnit și imortalizat în Delta Dunării, cu camera video sau aparatul de fotografiat, a fost superb. Imaginile pe care le vedeti in film sunt surprinse cu aparatura de specialitate, cu tenacitate si mult noroc.

În Delta Dunării am mers prin locuri pe care cei mai mulți dintre turiști le văd o dată în viață, pentru că e greu de ajuns la ele.

Antonio, unul dintre administratori, este comandant de cursă lungă, însă nici când e “pe uscat” nu stă departe de apă și le organizează turiștilor excursii cu șalupa și barca pe canalele din deltă. El a fost ghidul nostru prin deltă și la finalul celor trei zile de filmări am avut impresia că am parcurs toți cei 3.500 de kilometri pătrați ai biosferei.
Nu doar peisajele, flora și fauna ne-au fascinat.

La Green Delta am fost impresionați de rețetele de storceag de somn și sturion, de saramura și plachia de pește, dar și de proțapul la cuptor, toate realizate de bucătarul pensiunii, după rețete transmise din generație în generație doar în zona respectivă.

Mai mult decat atat am primit si privilegiul de a filma cum se prepara una dintre cele mai vechi retete din delta: Stiuca umpluta

Zilele de filmare ni s-au parut prea scurte pentru volumul imens de povesti pe care am fi vrut sa vi le transmitem insa conditia principala a fost ca filmul sa nu depaseasca 10 minute. Asa este in epoca vitezei, totul trebuie sa fie concentrat. Cu toate astea credem ca am reusit sa surprindem ceea ce un turist poate sa faca intr-o mini vacanta in Delta Dunarii.

In doar cateva zile de filmare am reusit sa realizam pentru pensiunea Green Delta nenumarate fotografii si filme ce constituie baza oricarei promovari solide in mediul online. 

Și afacerea ta poate fi cunoscută de multă lume! Trebuie doar să ne contactezi, iar de restul de ocupăm noi!

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Studioul Digital Passion din Constanța cu peste 20 de ani de experiență oferă consultanță și producție de conținut pentru social media și televiziune tuturor celor care doresc să-și promoveze corect și eficient afacerea. Noi ne ocupăm de absolut tot, venim cu idei, realizăm storyboard-ul, participăm la briefing, filmăm, edităm și vă livrăm fotografiile și filmele datorită cărora veți fi și mai cunoscuți pe piață.

Ofertă specială: Studioul Digital Passion oferă un discount de 25% pentru realizarea de fotografii și filme de promovare profesionale tuturor companiilor cu capital 100% românesc.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572