Totul despre cum am realizat Filmul si fotografiile de prezentare pentru Pensiunea Garden Resort din Moieciu

Pare un vis să ai o casă de vacanță la munte, iar de pe fereastră să te întâmpine semeț masivul Bucegi, în timp ce din partea opusă să te vegheaze Piatra Craiului și cu toate acestea, Garden Resort face ca acest vis să devină realitate.

Dar ce te faci cand lucrurile nu merg cum ti-ai dorit iar clientii intarzie sa apara?!
Ai intervenim noi, echipa Digital Passion. 

Am fost contactati telefonic de catre dna Despina iar de aici totul a decurs firesc.

Munca noastră a început cu o primă deplasare a echipei Digital Passion pentru o documentare de 1-2 zile în zona Bran-Moieciu, jud Brașov, ocazie cu care am cunoscut gazdele, am aflat povestea pensiunii și am filmat aerian pentru a ne face o idee cum este pozitionată pensiunea în zona respectivă.
La o primă vedere am observat că relaxarea, liniștea și aerul curat fac casă bună cu luxul pe care îl întâlnești oriunde ai privi în interiorul pensiunii: în restaurant, pe holuri și mai ales în camere.
După 2 săptămâni, timp în care am realizat și pus la punct desfășurătorul zilelor de filmări, locurile unde se vor filma scenele etc, echipa de productie revine la Garden Resort by Brâncoveanu pentru a doua etapă a proiectului, filmările.

Cu o experiența de peste 20 de ani, echipa Digital Passion pe langa serviciile de fotografie si film oferim clienților sprijin și consultanță pentru a obține cele mai bune rezultate in urma actiunilor noastre. Nu se face nimic pe genunchi, se lucrează săptămâni sau luni de zile până la obtinerea rezultatelor scontate.

De mentionat este ca filmul oficial de prezentare al pensiunii a fost difuzat si pe o televiziune locala din Constanta, oras cu un potential mare de turisti iubitori de munte.

Toate fotografiile realizate au stat la baza realizarii unui nou site, campaniilor de promovare pe facebook, instagram si tik-tok, a brosurilor de promovare, etc.

Am realizat si versiunea in limba engleza a filmului pentru a putea ajunge mai usor prin canale de comunicare specifice catre clientii din strainitate.

 

Dorințele clientului se îmbină mereu cu ideile și cercetările de piață realizate de către noi.
De la idee si pana la produsul final, totul este în grija noastră, iar rezultatele sunt spectaculoase atunci când pui mult suflet și pricepere în tot ceea ce faci.
Membrii echipei noastre sunt oameni bine pregătiți, profesioniști serioși și echipamente de filmare & editare de ultimă generație.
Pentru noi, confirmarea lucrului bine facut este atunci când sunăm pentru o rezervare la Garden Resort by Brâncoveanu iar dna Despina -managerul pensiunii, ne spune cu părere de rău că “pensiunea este plinâ în următoarele 3 săptămâni” – atunci, considerăm că noi, echipa Digital Passion ne-am atins scopul.

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Nu facem doar fotografii si filmari ci un adevarat „boost” pentru afacerea ta. Cu peste 20 de ani de experiență oferim consultanță și producție de conținut ce poate fi utilizat cu succes in social media, televiziune, ziare online, etc tuturor celor care doresc să-și promoveze corect și eficient afacerea. Noi ne ocupăm de absolut tot, venim cu idei, realizăm storyboard-ul, participăm la briefing, filmăm, edităm și vă livrăm fotografiile și filmele datorită cărora veți fi și mai cunoscuți pe piață.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572

Lasă un răspuns