Impactul promovarii eficiente pentru o afacere romaneasca mica „Microgreens Tara Fagarasului”

Paul si Gabriela sunt doi soti antreprenori din Fagaras care in 2020 si-au pus pasiunea in aplicare si asa s-a nascut: „Microgreens Tara Fagarasului”.

In momentul in care am primit propunerea de a ne ocupa exclusiv de promovarea acestei mici afaceri am stiut ca este loc de multa creativitate. In decurs de 2 ani am realizat nenumarate articole pentru social media, fotografii, am atras atentia presei nationale asupra acestor portii de sanatate dar am realizat si o mini-serie de trei episoade in care am dorit sa lasam „clientii” sa patrunda in interiorul serei pentru a se familiariza mai tare cu modul in care se planteaza si se cresc microplantele.

Microplantele sunt plante tinere ce au un aport foarte mare nutritiv. 

Cand am fost pentru prima data in Fagaras ca sa incepem filmarile am descoperit o lume fascinanta. Pasiunea cu care Paul ne vorbea despre aceste plante era de neegalat. Ne-a spus ca rolul lui este sa ofere clientilor o portie zilnica de sanatate iar rolul nostru de a il face cunoscut si implicit de a ii aduce clienti. Pentru noi este potrivirea perfecta caci oamenii pasionati se atrag si creeaza lucruri deosebite.

Acestea sunt cateva fotografii realizate in prima vizita in microsera de la Fagaras. Tot atunci am filmat si pentru mini-seria de trei episoade in care privitorul descopera tainele acestei lumi.

Episodul 1 – Introducere in lumea Microplantelor

Episodul 2 – Despre Ridichea purpurie

Episodul 3 – Livrarea microplantelor 

Marketingul pentru aceasta afacere presupune crearea de articole saptamanale pe paginile de facebook si instagram dar si realizarea filmelor pentru canalul de Youtube. Periodic primim produse pentru a crea continut media in studioul nostru.

In urma sesiunii din studio se nasc materiale vizuale destinate promovarii eficiente iar livrarile nu intarzie sa apara.

Munca noastra nu se incheie niciodata caci mereu trebuie sa venim in fata clientilor cu noutati. Suntem bucurosi ca ecoul pe care il producem in mediul online atrage atentia si presei nationale iar astfel efortul sotilor Paul si Gabriela este rasplatit mai tare.

Reportaj difuzat pe Kanal D: https://www.facebook.com/Microgreenstarafagarasului.RO/videos/6078035842241668

Contul de Facebook Microgreens Tara Fagarasului

 

Ne aducem aminte ca in 2020 totul era intr-o hala si puteai cuprinde cu vederea toata „afacerea”. Astazi lucrurile sunt total schimbate iar Paul si Gabriela au angajat localnici pentru a face fata volumului imens de comenzi pe care trebuie zilnic sa il onoreze.

Succesul se clădește cu muncă și eforturi, iar pentru a ajunge sus ai nevoie și de ajutor. Noi te putem ajuta! Afacerea ta poate fi de succes, iar noi știm să ți-o promovăm cel mai bine!

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Studioul Digital Passion din Constanța cu peste 20 de ani de experiență oferă consultanță și producție de conținut pentru social media și televiziune tuturor celor care doresc să-și promoveze corect și eficient afacerea. Noi ne ocupăm de absolut tot, venim cu idei, realizăm storyboard ul, participăm la briefing, filmăm, edităm și vă livrăm fotografiile & filmele datorită cărora veți fi și mai cunoscuți pe piață. Pentru noi fiecare proiect este unic iar strategia de marketing oferită de către echipa Digital Passion este întotdeaună câștigătoare.
Ofertă specială: Studioul Digital Passion oferă în această perioada un discount de 25% pentru realizarea de fotografii și filme de promovare profesionale tuturor companiilor cu capital 100% românesc.

Detalii: Tel/whatsapp 0744586572