Majorat Alexandra: invitatia video, sedintele foto si filmul petrecerii

Acest articol este despre Alexandra si tot ce s-a petrecut cu ocazia implinirii varstei de 18 ani. Vrem sa va prezentam atat ideile pe care le-am pus in practica dar si sfaturi pe care puteti sa le luati in calcul cu prilejul acestui tip de eveniment. Am realizat in cadrul acestui eveniment o sedinta foto tematica inainte de eveniment, o invitatie video intr-o viziune aparte, filmul petrecerii de majorat si fotografierea petrecerii de majorat.

Prin ceea ce creeam spunem o poveste. Inainte de orice, suntem profesionisti, pasionați și entuziaști, dornici să creeze filme și fotografii autentice. Ne străduim să luam fiecare proiect cât se poate de personal, deoarece credem că fiecare proiect este inedit. Indiferent de proiectul pentru care vrei sa apelezi la serviciile noastre trebuie sa stii ca pe site vei cunoaste doar o mica parte din ceea ce putem face. Iti recomandam sa ne suni, sa ne scrii sau sa ne vizitezi la studio pentru o prima discutie iar apoi totul va decurge firesc.

In acest caz totul a inceput in luna noiembrie 2022…

Matusa Alexandrei a fost organizatorul evenimentului cea care ne-a si vizitat la studio pentru o prima discutie referitoare la ce idei putem pune in practica pentru ca acest moment sa devina memorabil. Ne plac clientii care se lasa pe mana noastra caci sertarul nostru cu idei este mereu plin. Discutiile au continuat si usor usor se contura desfasuratorul de fotografiere si filmare.

Am propus atat matusei cat si Alexandrei sa realizam si o invitatie video pe care sa o trimita tuturor celor ce urmau a fi prezenti la petrecere. Raspunsul a fost simplu: Wow! Da, vreau!

Timpul a trecut, discutiile au continuat si iata-ne in luna ianuarie 2023…

Pregatirile propriu-zise pentru un astfel de film al invitatiei video au durat cateva saptamani timp in care am scris scenariul, am stabilit locatia, data de filmare si… am trecut la treaba. Chiar daca suna simplu nu am vrut sa fie o invitatie clasica, un monolog incheiat prin a invita propriu-zis ci am zis sa facem sub forma unei povesti. O zi intreaga am petrecut filmand cadru dupa cadru, repetand ori de cate ori am considerat ca putem face mai bine. Alexandra a raspuns excelent oricarei idei pe care i-am propus-o si asta se vede din plin prin bucuria exprimata. Experienta pe care Alexandra a avut-o fiind personajul principal in propria  poveste va ramane de neuitat caci a simtit din plin „cata munca” este in spatele unei fotografii sau a unui film reusit. Dupa inca cateva zile de montaj timp in care Alexandra a imprimat propria voce ca povestitor putem spune ca invitatia video este gata.

Trebuie sa spunem ca in cadrul acelei zile am realizat si o sedinta foto iar fotografiile alese de Alexandra au fost instant postate pe retelele de socializare. Va aratam mai jos cateva dintre ele.

 

Pe 25 februarie 2023 a avut loc petrecerea la care Alexandra a fost in mijlocul actiunii. Melody este un restaurant cochet de pe malul marii, o locatie perfecta pentru petrecerea ce a urmat. Ca un mic desfasurator al evenimentului putem spune ca am inceput sa fotografiem si sa filmam ambientul, decorul, restaurantul asa cum este el inainte de venirea invitatilor apoi am facut o mini sesiune foto-video in care Alexandra a fost personajul principal dar si cateva fotografii si cadre video cu familia, celebrele poze de familie. Odata ce petrecerea a inceput nimic nu a mai putut tine invitatii pe loc si pe ritmurile tuturor genurilor muzicale. Momentul cel mai important al serii a avut loc la 12 noaptea cand tortul Alexandrei a readus emotiile pe chipurile tuturor iar apoi focul de artificii a completat perfect momentul. Petrecerea a tinut pana dimineata iar toti cei prezenti si-au exprimat din plin bucuria de a ii fi alaturi Alexandrei.

Acestea fiind scrise, draga Alexandra, echipa Digital Passion iti ureaza sa ai o calatorie minunata in viata ta de adult!

Iti lasam mai jos cateva fotografii de la petrecerea Alexandrei si speram ca ti-a placut acest articol in care am incercat sa povestim pe scurt istoria acestui proiect.

Daca esti in cautarea unor idei unice pentru petrecerea ta te poti inspira si din acest articol: Majorat Lety la Restaurant Ego din Mamaia

Cu peste 20 de ani de experienta in productia video si fotografie dar si cu o pregatire profesionala atestata credem ca putem veni in intampinarea oricarei provocari. Mai mult decat atat din dorinta de a oferi servicii la standarde inalte am investit în resursele umane dar si cele tehnice.

DIGITAL PASSION

Constanta, Bd Mamaia 62

Telefon 0744586572

www.digitalpassion.ro