De la botez la majorat. Petrecerea lui Lety, la Ego Ballroom: filmarea care ne-a dat ocazia unei reîntâlniri “once in a lifetime”

Nu puține sunt momentele când viața ne readuce în fața clienților noștri, încredințându-ne responsabilitatea de a le filma nu doar unul dintre evenimente, ci toată pleiada, de la botez, la aniversări, majorat și chiar nuntă. Puțini sunt însă cameramanii sau videograferii care pot spune că au avut ocazia să filmeze creștinarea unui bebeluș și să revină apoi, pentru filmare la majorat. Meritul aici îl are longevitatea Digital Passion, studioul nostru cu peste 20 de ani de experiență în filmarea și montarea evenimentelor. Și mai e ceva: calitatea de la care nu facem rabat indiferent câți ani trec peste noi! Cu siguranță asta îi face pe cei care au venit prima dată, să revină, indiferent de câți ani trec. 

Din trecut, în prezent, la momentul când vă invităm să faceți cunoștință cu Lety, la majorat

Am fost acolo când Lety a fost botezată, făcând ce știm mai bine: imortalizând momentele pentru arhiva neprețuită a familiei.  Ulterior, aproape an de an, am îmbogățit aceeași arhivă, cu noi filme și fotografii de eveniment.

Și iată-ne la majorat, în fața celui mai important eveniment din viața adultului Lety! Petrecerea de 18 ani a fost organizată de mama tinerei, fiind o dovadă a dragostei pe care familia i-o poartă.

Am știut de la bun început detaliile organizatorice, ceea ce ne-a ajutat să conturăm planul filmării. Pentru acest lucru, ne-am întâlnit cu mama sarbatoritei la studioul Digital Passion din Bulevardul Mamaia 62, unde am discutat programul și am stabilit planul. 

Restaurantul Ego, din Mamaia, urma să fie gazda petrecerii, iar de bunadispoziție aveau să se ocupe formația Pindu, Donia Sax și Luiz Gabriel. Să nu uităm de momentele speciale de acrobație, care aveau să imprime un ritm special petrecerii de majorat.

Știind toate aceste lucruri, am propus să asigurăm filmarea cu 2 cameramani ai studioului, cu aparate Sony a7III. De asemenea, sistemele de stabilizare profesionale și drona nu aveau cum să lipsească, mai ales că doream ca momentele precum cel al focului de artificii, să fie memorabile.

Seara de majorat și surpriza mamei

Lety este cu adevărat o norocoasă, având în jur oameni care prețuiesc dragostea familială. Am avut ocazia să vedem dovada acestui fapt și la majorat, eveniment pentru care mama lui Lety a trecut peste orice trac, rostind un discurs emoționant despre familie, echilibru și iubire. 

Cu siguranță a fost unul dintre momentele forte ale serii și acesta a fost și motivul pentru care am ales ca mama lui Lety să devină povestitorul filmării noastre, iar clipul evenimentului să fie clădit ca o înlățuire a celor mai bune momente, narate de vocea mamei.

Rezultatul muncii din seara respectivă este atât clipul special, ce rezumă și imprimă o notă distinctă evenimentului, cât și mixajul filmării în 2 camere. 

Evident că familia a primit filmul editat în studioul nostru, bucurându-se totodată de solutia moderna si practica totodata de predare a acestuia pe Stick USB in carcasa personalizata.

Acestea fiind spuse, te invităm să ne lași părerea ta despre eveniment! Iar dacă ai nevoie de filmarea sau editarea imaginilor tale, ne poți contacta.

Mai multe gasiti pe canalul nostru de Youtube apasand AICI