Parfumurile „Obsess by Victor Slav”- Campanie video realizata de Digital Passion

In anul 2023 am creat spoturile video ce au alcatuit campania media pentru parfumurile din gama Obsess by Victor Slav. In urma mai multor consultari, sedinte si intalniri pe care le-am avut cu Victor Slav si Selena am cazut de acord asupra detaliilor si rezultatul a fost spectaculos. Cele 10 spoturi video s-au filmat in mai multe locatii timp de trei zile.

Primul material video lansat a fost un TEASER alcatuit din imagini din toate materialele video, un scurt montaj.

In continuare sunt cateva dintre spoturile video realizate.

Suntem bucurosi de aceasta colaborare spectaculoasa si va invitam sa accesati siteul obsess.ro pentru a descoperi o gama variata de parfumuri. Nu uitati ca pentru productii foto-video comerciale trebuie doar sa ne scrieti sau sa ne sunati la 0744586572.

Cu peste 20 de ani de experienta in productia video si fotografie dar si cu o pregatire profesionala atestata credem ca putem veni in intampinarea oricarei provocari. Mai mult decat atat din dorinta de a oferi servicii la standarde inalte am investit în resursele umane dar si cele tehnice.

Prin ceea ce creeam spunem o poveste.

Inainte de orice, suntem profesionisti, pasionați și entuziaști, dornici să cream filme și fotografii autentice. Ne străduim să luam fiecare proiect cât se poate de personal, deoarece credem că fiecare proiect este inedit.

Incepand cu anul 2022 suntem membrii cu drepturi depline in cadrul Centrului National al Cinematografiei din Romania.

Indiferent de proiectul pentru care vrei sa apelezi la serviciile noastre trebuie sa stii ca pe site vei cunoaste doar o mica parte din ceea ce putem face. Iti recomandam sa ne suni, sa ne scrii sau sa ne vizitezi la studio pentru o prima discutie iar apoi totul va decurge firesc.

Contact

Constanta, Bulevardul Mamaia 62 (Zona Capitol) | Telefon: 0744 586 572