Probabil cea mai mare creștere a unui canal de Youtube din industria evenimentelor

Unul dintre cele mai importante momente din viața unui om este acela în care spune „DA” sufletului pereche. O zi specială.

Unii vânează aventuri, alții vânează bani, noi vânăm emoții.

În timp ce voi vă promiteți unul altuia iubirea pe viață, noi vă promitem amintiri care durează o viață. Ăsta este și motivul pentru care am reușit cu voi, prin voi și pentru voi să atingem anumite cifre impresionante.

Probabil, este cea mai mare creștere a unui canal din industria evenimentelor, ceea ce confirmă calitatea și creativitatea clipurilor pe care le oferim clienților noștri.

Canalul nostru de Youtube, „Digital Passion | Nunti, Botezuri, Aniversari”, a bifat peste 7 milioane de vizualizări și peste 21.000 de abonati proveniți organic, în urma conținutului pe care l-am încărcat in doar un an si 2 luni. Nu e o laudă, însă este o performanță.

Ce puteți vedea pe canalul de Youtube „Digital Passion | Nunti, Botezuri, Aniversari”

Pe canalul nostru puteți vedea și cum arată un restaurant înainte de eveniment, o anumită biserică, sau vă puteți inspira în alegerea unei coregrafii pentru dansul mirilor, din multitudinea de clipuri video încărcate. Toate clipurile publicate pe canalul de YouTube „Digital Passion | Nunti, Botezuri, Aniversari” sunt producții proprii, menite să vă ajute să faceți cele mai potrivite alegeri pentru unele dintre cele mai importante zile din viața voastră.

Acest articol este intr-o continua updatare data fiind performanta continua.

Suntem recunoscători că ne-ați ales!

Puteti accesa canalul nostru apasand pe acest link https://rb.gy/gwau4