Realizarea fotografiilor si filmelor de prezentare pentru Marina Bay Boutique Hotel din Mamaia Nord

Litoralul romanesc este intr-o continua dezvoltare turistica iar acest lucru ne aduce in fata multor proiecte din zona hotelariei. Curand am fost contactati de managerul de la Marina Bay Boutique Hotel pentru a realiza portofoliul de conținut foto-video al unitatii pentru sezonul 2023. Fiind un hotel de tip boutique asta inseamna ca nu abunda de cantitate ci de calitatea serviciilor. Am fotografiat si filmat 3 camere de hotel (cate una din fiecare categorie), restaurantul, receptia, cadre exterioare dar si imagini spectaculoase din drona. Clientul nostru ne-a cerut sa realizam fotografii, un tur video dar si un video dinamic pentru promovarea pe retelele sociale. Mai jos va lasam cateva fotografii reprezentative, turul video dar si video-ul publicitar.

Fotografii Marina Bay Boutique din Mamaia Nord

Tur video prin Marina Bay Boutique din Mamaia Nord

AD de 30 secunde pentru promovarea pe platformele sociale

Dacă vreți să închiriați sau să vindeți o locuință, Digital Passion poate fi partenerul ideal pentru campania de promovare. Cumpărătorii sunt atrași de detalii și de imagini, așa că noi putem face ca anunțul dumneavostră să iasă în evidență dintre miile de anunțuri imobiliare. Noi nu realizăm doar un clip publicitar, noi îi aducem pe potențialii clienți în locuință prin intermediul
imaginii!
Dacă vrei să-ți vinzi casa, noi avem toate cunoștințele necesare realizării unui pachet optim de fotografii și a unui film de prezentare cu care șansele tale vor crește semnificativ pentru a găsi rapid cumpărătorul.

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572