Pas cu pas către o altfel de invitație la nuntă. Ce este „Save the date” și de ce să îl faci înainte de filmarea nunții?

Când la studioul Digital Passion ajunge un nou cuplu pentru filmarea nunții sau a botezului, noi luăm lucrurile foarte…personal. 

Stați, stați… că nu e genul acela de personal 😀. E vorba de a trece dincolo de “un simplu contract”, de a depăși barierele și a ne implica 110%.

De ce această invitație e cu adevărat specială? Pentru că oferă ocazia unui teasing pentru marele eveniment.

Un Save the date poate să fie narat (adică să conțină vocea mirilor pe fundal), poate fi realizat sub forma unui interviu, ori pur și simplu conține cadre cu viitorii miri și o coloană sonoră.

Imaginația chiar nu are limite și dacă e vorba de scenarii pentru un Save the date, te poți lăsa cu încredere pe mâna noastră!

Ce servicii sunt cuprinse pentru un Save the date?

Vorbim despre 2 tipuri de servicii ce pot fi incluse, împreună sau separat: fotografiere și filmare.

Cum fiecare proiect este unic, la fel cum fiecare cuplu are povestea sa, și Save the date este personalizat.

Ca studio cu peste 20 de ani de experiență avem nevoie doar de câteva detalii pentru a contura ce e de făcut mai departe. 

Discuțiile pentru Save the date și filmarea lui propriu zisă, ne vor ajuta și în ziua nunții, atât pe noi (pentru că ajungem să înțelegem mai bine cine sunt mirii, ce preferințe au) dar și pe voi, beneficiarii (pentru că așa cum spuneam, tracul dispare, cu un mic antrenament în fața camerei, înainte de filmarea nunții).

Un amănunt: deși este o invitație video, un Save the date nu înlocuiește invitațiile clasice. El vine ca o completare, ca o reamintire. Ce putem garanta? Va face mult mai personal totul și vă va scoate în evidență evenimentul. 

Când ar trebui să stabilești un Save the date?

Putem începe discuțiile despre planificarea filmărilor/fotografiilor, imediat ce ați stabilit data nunții sau la un interval de câteva luni înainte de marele eveniment.

Cine poate face un Save the date?

Oricine! Spunem mereu că mirii trebuie doar să aibă dorința! De restul ne ocupăm noi!

Iata cateva perechi de miri ce au ales O ALTFEL DE INVITATIE pentru nunta lor:

Daniel & Laura

Chiar daca in fata ofiterului starii civile si-au unit deja destinele in 2022 cei doi miri au apelat la cea mai moderna forma de a anunta ziua nuntii. 

Filmarile pentru aceasta invitatie video s-au desfasurat pe parcursul a 5 ore in 3 locatii diferite. Mai jos va aratam atat produsul finit video dar si fotografii realizate in timpul filmarilor.

Denisa & Robert locuiesc in Pitesti dar au venit la mare pentru SAVE THE DATE

În cazul de față, protagoniștii noștri, care au determinat acea implicare de care povesteam mai sus, au fost doi (viitori, pe atunci) miri. Ei au acceptat că filmarea nunții poate începe (și este chiar indicat să o facă) cu un antrenament. 🙂 

Denisa și Robert locuiesc în Pitești, dar și-au dorit o altfel de filmare de nuntă, în decorul oferit de plajă și mare.

Așa am ajuns la Save the date, o invitație video pe care mirii o pot oferi mai departe prietenilor și rudelor.

În cazul Denisei și a lui Robert, ce știam înainte de filmare, era coloana sonoră. Este un amănunt valoros, pentru că odată ce știm melodia folosită, cunoaștem, de fapt, ce ritm va avea filmarea noastră, dacă avem nevoie de cadre mai lungi sau mai scurte, de dinamică sau nu.

Deci știam coloana sonoră și de aici am pornit.

Mai multe gasiti pe canalul nostru de Youtube apasand AICI

Lasă un răspuns