Sedinta foto in studio: cadoul perfect pentru Delia la 10 ani

In studioul nostru foto avem ocazia sa dam frau liber imaginatiei in toate formele ei fie ca vorbim de sedinte foto cu ocazia implinirii unei varste fie pur si simplu o amintire de familie fara niciun motiv. In acest articol vrem sa iti aratam doar cateva exemple de momente pentru care o sedinta foto in studio este cel  mai frumos cadou.

La vârsta de 10 ani copilul sărbătorește prima dată rotundă, primul jubileu. O perioadă lipsită de griji când nu te gândești la probleme și griji, când întreaga lume pare atât de strălucitoare și senină, iar părinții iubitori sunt întotdeauna alături, pregătiți în orice moment pentru a veni în ajutor.

Delia este pasionata de gimnastica, modeling si dans. Stim cu totii cat de greu este astazi sa mai gasesti cadoul inedit pentru copii insa mama Deliei a mers direct la sigur: experienta unei sedinte foto in studio si mai ales fotografiile primite sunt cadoul perfect pentru fiica ei la implinirea varstei de 10 ani.

Ca fotograf cand ai in fata un astfel de model este imposibil sa nu reusesti prin a crea fotografii frumoase. Delia iubeste sa fie in fata aparatului de fotografiat caci a defilat ca model pe multe scene ale lumii iar ca gimnasta a obtinut numeroase medalii la concursuri dar… dincolo de toate este un copil ce se bucura din plin de orice experienta.

Pentru sedinta foto am ales doua backgrounduri simple (alb si negru) iar ea a imbracat mai multe tinute atat din zona „fashion” cat si din zona „sportiva” caci la varsta ei asta o defineste. In total am predat Deliei circa 400 de fotografii editate dar si un video in format portret pentru a fi postat in ziua aniversarii.

Timpul zboara, fotografiile raman.

Azi, cu prilejul aniversării tale – te felicităm și îți urăm să ai parte de o copilărie frumoasă, energică și nebunatică, plină de idei năstrușnice și experiențe interesante. Să ai alături doar oameni frumoși, cu intenții bune și care îți vor fi mereu alături.

Noi speram ca am reusit sa creeam ceea ce ne-am propus iar cateva dintre fotografii le vedeti mai jos.

 

Fotografia de studio este o experienta pe care odata ce ai incercat-o va ramane pentru totdeauna in sufletul tau.

Sedinta foto se realizeaza in studio, dureaza aproximativ 2 ore, se pot schimba 3-4 hainute. Se fac un numar nelimitat de cadre din care se selecteaza  fotografiile finale. Toate fotografiile sunt prelucrate pentru a putea fi tiparite in cele mai bune conditii.

Sedinta foto in studio poate fi cadoul ideal la orice varsta.

Copii cresc repede, si trasaturile unice specifice unei amumite etape merita imortalizate intr-un mod profesesionist, la studio.

Cu mic cu mare toata lumea se distreaza mai intai de toate la noi in studio. De la copii de 1 an si pana la bunici toti simt din plin experienta unei sedinte foto in studio.

Copii mai marisori (si adolescentii) pot avea parte si de o sesiune  dedicata de portret, in special fetele sunt amatoare de genul acesta de fotografii.

Cu peste 20 de ani de experienta in productia video si fotografie dar si cu o pregatire profesionala atestata credem ca putem veni in intampinarea oricarei provocari. Mai mult decat atat din dorinta de a oferi servicii la standarde inalte am investit în resursele umane dar si cele tehnice.

Prin ceea ce creeam spunem o poveste.

Inainte de orice, suntem profesionisti, pasionați și entuziaști, dornici să cream filme și fotografii autentice. Ne străduim să luam fiecare proiect cât se poate de personal, deoarece credem că fiecare proiect este inedit.

Indiferent de proiectul pentru care vrei sa apelezi la serviciile noastre trebuie sa stii ca pe site vei cunoaste doar o mica parte din ceea ce putem face. Iti recomandam sa ne suni, sa ne scrii sau sa ne vizitezi la studio pentru o prima discutie iar apoi totul va decurge firesc.

Mai multe gasiti pe canalul nostru de Youtube apasand AICI

Contact

Constanta, Bulevardul Mamaia 62 (Zona Capitol) | Telefon: 0744 586 572