Sedinte foto ce definesc imaginea in spatiul virtual

In acest articol va prezentam cateva dintre proiectele noastre in ceea ce priveste investitia in brandingul personal.

O poză profesională îți pune în față cea mai bună versiune a ta, altfel de cât ți-o imaginezi… Aceasta te va ajuta enorm in business, în CV-uri, comunicate de presă și orice loc în care se va vorbi despre tine. Credem ca indiferent in ce zona profesezi investitia in brandingul personal este o nevoie a zilelor noastre. Imaginea in spatiul virtual este prima propozitie pe care o rostesti.

Într-o eră digitală în care conexiunile se stabilesc de multe ori în social media, imaginea noastră în mediul online este la fel de importantă precum în viața de zi cu zi. O imagine curată ce îmbină creativitatea și posibilitățile fotografiei de studio este ideală pentru o persoană de business indiferent de domeniul în care activează.

Ne place să creem concepte împreuna cu oamenii cu care lucrăm și să găsim cel mai bun context în care pot fi puși.

5 MOTIVE PENTRU O ȘEDINȚĂ FOTO DE PERSONAL BRANDING

De ce este important să faci o ședință foto de personal branding? Toată lumea are un brand în zilele noastre. Poți înlocui cuvântul brand cu reputație. Ele sunt în esență același concept. Brandul tău este ceea ce spun oamenii despre tine când nu ești în preajmă, iar brandingul este ceea ce faci în privința asta.

Prima impresie contează!

Nimic nu este mai important decât o primă impresie. Profesionalismul și comportamentul este o mare parte a deciziei unui potențial client de a face afaceri cu tine. Iar fotografiile tale de personal branding  spun povestea ta așa cum vrei tu să o spună. Cu emoție, curaj, jovialitate, așa cum și-a dorit și Vali Osman să-și împărtășească povestea. Într-un mod ceva mai spontan.

Fotografia de personal branding îți definește personalitatea

Vali Osman a dorit să îmbine profesionalismul cu anumite miscari de dans. Poți folosi fotografiile într-o varietate de moduri, să le postezi pe site-ul tău, pe rețelele de socializare sau chiar și în cadrul prezentărilor de afaceri.

Construiește încredere și credibilitate prin fotografii profesionale

Ne place ce facem in studio și să afișăm cu atât drag oamenii care ne calcă pragul. Le suntem și mai recunoscători pentru faptul că ne împărtășesc povestea lor și ne permit să le prezentăm în fața voastră. Cam asta înseamnă să construiești încrederea.

Creează o conexiune cu clienții tăi

Este o modalitate de a intra în legătură cu publicul tău, de a-ți arăta personalitatea și de a te evidenția de concurență. Așa se spune, dar noi te sfătuim să creezi o experiență frumoasă care să-i încurajeze pe urmăritorii tăi să interacționeze cu tine.

Sună bine?

Alege o ședință foto  și poți beneficia de aprecierea celorlalti mult mai mult decat inainte.

VICTOR SLAV & SELENA

Prieteni dragi noua, Victor si Selena au venit in Constanta pentru cateva sedinte foto in locatii diferite iar fotografiile au fost folosite pe retelele lor de socializare.  Mai jos va prezentam cateva dintre fotografiile cu cei doi.

ROBERT CERCEL

Am realizat noua sedinta foto in studioul nostru din Constanta alaturi cel supranumit antrenorul personal de fitness si manager al vedetelor sau Robert Cercel.
Portretele realizate au ca scop promovarea brandului personal. In continuare sunt cateva portrete realizate in cadrul sedintei foto.

IULIAN PUIU

Se stie cat de importanta este imaginea in spatiul virtual asa ca Iulian Puiu, solist de muzica de petrecere, a apelat la noi pentru a realiza fotografii in studio.

MR. SAXOBEAT

Cosmin Basasteanu, aka Mr. Saxobeat, ne-a fost musafir pentru cateva ore in studio pentru o sesiune foto speciala. Melodiile sale au peste 1 miliard de vizualizari in mediul online.

VALI OSMAN

Vali Osman  profesor de dansuri grecești la Encanto Dance Academy, predă la copii, adolescenți și adulți. De mic copil i-a plăcut dansul si a facut o adevarata pasiune pentru dansul Zeibekiko. In timpul sesiunii pe langa fotografii am realizat si doua filmulete in format 9:16 pentru a putea fi utilizate ca reels, tiktok si story pe retelele de socializare.

Iti prezentam mai jos unul dintre filmele realizate in cadrul sesiunii si apoi cateva dintre fotografii. Tine cont ca in total i-am predat lui Valentin 450 de fotografii.

 

WHITE TRUMPET

Eugen Albu aka White Trumpet ne-a fost musafir pentru cateva ore in studio pentru o sesiune foto speciala. Artisti, medici, sportivi, influenceri, bucatari sau cu alte preocupari, cu totii pot avea o imagine atent cultivata in mediul virtual.

CHEF FLAVIUS AFILIPOAIE

Chef Flavius Afilipoaie, unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania, participa an de an la concursuri obtinand astfel diplome si trofee ce ii definesc calitatile de bucatar. De fiecare data cand ne intalnim cu el vrem sa aflam un pic din secretele bucatariei si mai ales, ale unui chef bucatar de renume.

DELIA GONTARIU

Fitness Instructor

Cu peste 20 de ani de experienta in productia video si fotografie dar si cu o pregatire profesionala atestata credem ca putem veni in intampinarea oricarei provocari. Mai mult decat atat din dorinta de a oferi servicii la standarde inalte am investit în resursele umane dar si cele tehnice.

Prin ceea ce creeam spunem o poveste.

Inainte de orice, suntem profesionisti, pasionați și entuziaști, dornici să cream filme și fotografii autentice. Ne străduim să luam fiecare proiect cât se poate de personal, deoarece credem că fiecare proiect este inedit.

Incepand cu anul 2022 suntem membrii cu drepturi depline in cadrul Centrului National al Cinematografiei din Romania.

Indiferent de proiectul pentru care vrei sa apelezi la serviciile noastre trebuie sa stii ca pe site vei cunoaste doar o mica parte din ceea ce putem face. Iti recomandam sa ne suni, sa ne scrii sau sa ne vizitezi la studio pentru o prima discutie iar apoi totul va decurge firesc.

Contact

Constanta, Bulevardul Mamaia 62 (Zona Capitol) | Telefon: 0744 586 572