Teo si Alexandra – O altfel de nunta machidoneasca

Suntem extrem de încântați să împărtășim cu voi pasiunea și angajamentul nostru pentru fiecare proiect la care avem onoarea să participăm. Ca echipă de producție video, ne străduim să nu doar îndeplinim, ci să depășim așteptările clienților noștri în fiecare etapă a procesului creativ. Fiecare eveniment este o oportunitate de a transforma momentele speciale în amintiri de neuitat, iar noi privim fiecare detaliu ca pe o parte esențială a acestei călătorii.

De la primele discuții cu clienții noștri, ne angajăm să înțelegem în profunzime viziunea și așteptările lor. Înțelegem că fiecare cuplu are o poveste unică și dorim să reflectăm acea autenticitate în fiecare cadru, fiecare zâmbet și fiecare moment emoționant surprins pe ecran. Ne străduim să creăm o conexiune profundă cu cei pentru care lucrăm, devenind parte din echipa lor în timpul evenimentului, astfel încât să putem captura esența și energia fiecărui moment în cel mai autentic mod posibil.

Dedicarea noastră nu se oprește la evenimentul în sine. Fiecare secvență filmată este apoi atent editată și prelucrată pentru a crea un film de nuntă care să reflecte povestea și emoțiile trăite în acea zi specială. Fie că este vorba despre o nuntă intimă sau un eveniment cu sute de invitați, fiecare proiect este abordat cu aceeași atenție la detalii și profesionalism.

Teo si Alexandra ne-au contactat pentru a le realiza filmul nuntii. Inca de la primele discutii am constatat increderea pe care cei doi miri ne-o ofera fapt ce ne bucura dar in acelasi timp ne si responsabilizeaza mai tare. Programul evenimentului s-a dorit a fi un mixt intre traditiile nuntii machidonesti cu aspecte moderne fapt ce s-a vazut cel mai tare in programul artistic pe care cei doi l-au pregatit la petrecere. Nunta machidoneasca fara muzica traditionala nu exista asa ca formatia Gramoste a fost pe scena alaturi de Trupa The Jacks care a intretinut atmosfera cu hituri si muzica moderna.

Mai jos va punem la dispozitie cateva materiale video din cadrul petrecerii.

Rezultatul final este întotdeauna un film care depășește orice așteptare. Suntem mândri să putem oferi clienților noștri nu doar un simplu înregistrări video, ci o operă cinematografică ce reușește să surprindă și să încânte. Fiecare cadru, fiecare sunet și fiecare emoție sunt atent îmbinate pentru a crea o experiență captivantă care va fi apreciată de-a lungul generațiilor.

La final, vrem să mulțumim tuturor clienților noștri pentru încrederea acordată și pentru că ne permit să facem parte din momentele lor speciale. Ne angajăm să continuăm să aducem pasiunea și profesionalismul nostru în fiecare proiect viitor, știind că fiecare film de nuntă este o oportunitate de a crea magie și de a păstra amintiri pentru totdeauna.

Cu peste 20 de ani de experienta in productia video si fotografie dar si cu o pregatire profesionala atestata credem ca putem veni in intampinarea oricarei provocari. Mai mult decat atat din dorinta de a oferi servicii la standarde inalte am investit în resursele umane dar si cele tehnice.

Prin ceea ce creeam spunem o poveste.

Inainte de orice, suntem profesionisti, pasionați și entuziaști, dornici să cream filme și fotografii autentice. Ne străduim să luam fiecare proiect cât se poate de personal, deoarece credem că fiecare proiect este inedit.

Incepand cu anul 2022 suntem membrii cu drepturi depline in cadrul Centrului National al Cinematografiei din Romania.

Indiferent de proiectul pentru care vrei sa apelezi la serviciile noastre trebuie sa stii ca pe site vei cunoaste doar o mica parte din ceea ce putem face. Iti recomandam sa ne suni, sa ne scrii sau sa ne vizitezi la studio pentru o prima discutie iar apoi totul va decurge firesc.

Contact

Constanta, Bulevardul Mamaia 62 (Zona Capitol) | Telefon: 0744 586 572