Fotografii, Filme si Promovare de la A-Z pentru Signature Restaurant

Inca din stadiul de proiect Restaurantul Signature s-a dorit a fi locul care isi va pune semnatura pe ceea ce inseamna distractie si mancare buna in Mamaia Nord.  Proprietarii acestui restaurant ne-au solicitat serviciile inca de pe vremea cand locul era in stadiul gri. Viziunea lor ne-a fost transmisa astfel incat comunicarea pe care am realizat-o pentru viitorii clienti sa fie corect expusa.

Mamaia Nord este o stațiune nouă, care s-a dezvoltat fulminant și pare că în scurt timp va o va domina pe “bătrâna” care se întinde la Perla la Butoaie. Tocmai pentru că s-a dezvoltat cu viteza luminii, concurența între
cei care au început o afacere aici este foarte mare.

Cum să ai succes?

Nu știe nimeni cu exactitate rețeta. Dar cum să construiești succesul a demonstrat-o Signature! Și suntem mândri că am putut să punem și noi umărul ca să îi ajutăm!

Cu 2 saptamani inainte de marea deschidere restaurantul s-a transformat pentru cateva zile intr-un adevarat studio pentru fotografierea si filmarea preparatelor culinare pregatite de Chef Adriana Obrocaru si echipa sa.

Trei decoruri separate au fost aduse in restaurant, lumini profesionale si multa creativitate au dat nastere imaginilor ce au stat la baza conceperii meniului dar si a primelor imagini cu care am incantat clientii in mediul online.

Pentru fiecare preparat culinar am conceput diferit modul in care am fotografiat si facut filmarile. Iata mai jos cateva exemple de preparate fotografiate.

Am realizat inainte de deschiderea oficiala a restaurantului fotografii pentru fiecare produs culinar pe trei decoruri diferite: alb, negru si in decorul unei mese festive. Aceste fotografii profesionale au fost folosite si la meniul printat al restaurantului. Nu doar fotografii am realizat cat si filmari speciale pentru preparate iar montajele video realizate sunt folosite în promovarea Signature Restaurant pe Facebook, Instagram, TikTok si Youtube prin ad-uri, postari si story. Asadar vorbim de mai multe formate video, atat 16:9 pentru televizoare, monitoare cat si 9:16 pentru telefoanele mobile.

Am realizat paginile de facebook si instagram pentru a crea mai usor campaniile de promovare si de a ajunge mai usor catre viitorii clienti.

Toate fotografiile si filmele realizate sunt parte din portofoliul de promovare a restaurantului.

Am pregatit in detaliu fiecare eveniment din restaurant.

Primul contact al clientilor cu serviciile calitative ale restaurantului a fost la deschiderea oficiala.

 

Revelionul a fost cireașa de pe tort. Un super spectacol, atmosferă de vis și bucate alese. Pentru Revelion am creat trei materiale video: clipul de promovare a evenimentului, filmul evenimentului dar si un clip de multumire tuturor oaspetilor.

Succesul se clădește cu muncă și eforturi, iar pentru a ajunge sus ai nevoie și de ajutor. Noi te putem ajuta! Afacerea ta poate fi de succes, iar noi știm să ți-o promovăm cel mai bine!

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Studioul Digital Passion din Constanța cu peste 20 de ani de experiență oferă consultanță și producție de conținut pentru social media și televiziune tuturor celor care doresc să-și promoveze corect și eficient afacerea. Noi ne ocupăm de absolut tot, venim cu idei, realizăm storyboard ul, participăm la briefing, filmăm, edităm și vă livrăm fotografiile & filmele datorită cărora veți fi și mai cunoscuți pe piață. Pentru noi fiecare proiect este unic iar strategia de marketing oferită de către echipa Digital Passion este întotdeaună câștigătoare.
Ofertă specială: Studioul Digital Passion oferă în această perioada un discount de 25% pentru realizarea de fotografii și filme de promovare profesionale tuturor companiilor cu capital 100% românesc.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572

Filmul “125 de ani de excelență” pentru cel mai titrat colegiu din Constanta

Filmul “125 de ani de excelență” nu este doar un documentar despre trecut, este mai mult o promisiune pentru viitor. Un viitor în care “mirciștii” se încred și pe care vor să îl facă înfloritor, pentru că ei știu că pot.

Acesta a fost mesajul pe care l-am urmarit atunci cand am produs filmul Colegiului National Mircea cel Batran din Constanta. Ne-am simtit mandri si onorati sa facem parte din acest moment istoric al institutiei.

Istorie și excelență, așa putem caracteriza în două cuvinte instituția de învățământ pe care au promovat-o peste o sută de generații. Putem menționa la capitolul excelență mii de premii la olimpiadele naționale, zeci
de premii la cele internaționale, zeci de elevi care au ajuns la universități de prestigiu din toată lumea și sute de mii de oameni care au reușit în carieră datorită cunoștințelor acumulate la acest Colegiu Național.

Am fost onorați ca una dintre cele mai importante instituții de învățământ din România să ne solicite realizarea unui film documentar care sa marcheze acest moment. Așa că am stabilit o întâlnire cu directorul prof.dr. Vasile Nicoară, unde am prezentat mai multe variante pentru realizarea filmului. Propunerile noastre s-au îmbinat perfect cu sugestiile conducerii, așa că am stabilit ca întregul material documentar să fie realizat sub forma unor interviuri cu actuali și foști elevi exponențiali ai colegiului, iar istoria celui mai cunoscut liceu din Constanța să fie prezentată de profesorul Nicoară, cel care de 20 de ani conduce instituția.

Nu ne-a fost deloc ușor, pentru că a trebuit să ne sincronizăm cu programul foștilor elevi, toți foarte ocupați, cu cariere de succes și să realizăm filmările în așa fel încât materialul final să fie un tot unitar. Pentru câteva zile mare parte din aparatura Digital Passion s-a mutat la Colegiul Mircea: camere, lămpi și proiectoare, trepiede pentru camere și lumini, blende pentru a asigura lumină uniformă și microfoane lavalieră. Toate filmările au fost
făcute în incinta liceului, iar unele interviuri le-am realizat în aulă, locul unde interlocutorii noștri au fost de-a lungul anilor felicitați și recompensați pentru rezultatele deosebite obținute.

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Putem să vă promovăm, să ne ocupăm de imaginea dumneavostră și să vă păstrăm cele mai frumoase amintiri!
Trebuie doar să ne contactați, iar de restul ne ocupăm noi: Digital Passion.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572

 

Fotografiile si filmele fac diferenta pe piata imobiliara

Pentru echipa Digital Passion piața imobiliară nu este o necunoscută, dar de fiecare dată când ni se solicită colaborarea este o nouă provocare. Așa s-a întâmplat și atunci am fost contactați de Signature Promenada pentru a realiza portofoliul de conținut foto-video al apartamentelor de vacanță din Mamaia Nord. Am avut nevoie de câteva zile în care am realizat documentarea la fața locului  în așa fel încât să creăm o imagine completă și complementară a locuințelor de vacanță. Strategia de marketing, ideea, filmarea, fotografierea și editarea video in acest caz sunt un produs 100% Digital Passion.


Produsul realizat pentru clientul nostru a adus mulți turiști la Signature Promenada în vara anului trecut. Chiar de la începutul sezonului apartamentele au fost rezervate aproape în totalitate până la mijlocul lui
septembrie.

Dacă vreți să închiriați sau să vindeți o locuință, Digital Passion poate fi partenerul ideal pentru campania de promovare. Cumpărătorii sunt atrași de detalii și de imagini, așa că noi putem face ca anunțul dumneavostră să
iasă în evidență dintre miile de anunțuri imobiliare. Noi nu realizăm doar un clip publicitar, noi îi aducem pe potențialii clienți în locuință prin intermediul
imaginii!
Dacă vrei să-ți vinzi casa, noi avem toate cunoștințele necesare realizării unui pachet optim de fotografii și a unui film de prezentare cu care șansele tale vor crește semnificativ pentru a găsi rapid cumpărătorul.

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572

Totul despre cum am realizat Filmul si fotografiile de prezentare pentru Pensiunea Garden Resort din Moieciu

Pare un vis să ai o casă de vacanță la munte, iar de pe fereastră să te întâmpine semeț masivul Bucegi, în timp ce din partea opusă să te vegheaze Piatra Craiului și cu toate acestea, Garden Resort face ca acest vis să devină realitate.

Dar ce te faci cand lucrurile nu merg cum ti-ai dorit iar clientii intarzie sa apara?!
Ai intervenim noi, echipa Digital Passion. 

Am fost contactati telefonic de catre dna Despina iar de aici totul a decurs firesc.

Munca noastră a început cu o primă deplasare a echipei Digital Passion pentru o documentare de 1-2 zile în zona Bran-Moieciu, jud Brașov, ocazie cu care am cunoscut gazdele, am aflat povestea pensiunii și am filmat aerian pentru a ne face o idee cum este pozitionată pensiunea în zona respectivă.
La o primă vedere am observat că relaxarea, liniștea și aerul curat fac casă bună cu luxul pe care îl întâlnești oriunde ai privi în interiorul pensiunii: în restaurant, pe holuri și mai ales în camere.
După 2 săptămâni, timp în care am realizat și pus la punct desfășurătorul zilelor de filmări, locurile unde se vor filma scenele etc, echipa de productie revine la Garden Resort by Brâncoveanu pentru a doua etapă a proiectului, filmările.

Cu o experiența de peste 20 de ani, echipa Digital Passion pe langa serviciile de fotografie si film oferim clienților sprijin și consultanță pentru a obține cele mai bune rezultate in urma actiunilor noastre. Nu se face nimic pe genunchi, se lucrează săptămâni sau luni de zile până la obtinerea rezultatelor scontate.

De mentionat este ca filmul oficial de prezentare al pensiunii a fost difuzat si pe o televiziune locala din Constanta, oras cu un potential mare de turisti iubitori de munte.

Toate fotografiile realizate au stat la baza realizarii unui nou site, campaniilor de promovare pe facebook, instagram si tik-tok, a brosurilor de promovare, etc.

Am realizat si versiunea in limba engleza a filmului pentru a putea ajunge mai usor prin canale de comunicare specifice catre clientii din strainitate.

 

Dorințele clientului se îmbină mereu cu ideile și cercetările de piață realizate de către noi.
De la idee si pana la produsul final, totul este în grija noastră, iar rezultatele sunt spectaculoase atunci când pui mult suflet și pricepere în tot ceea ce faci.
Membrii echipei noastre sunt oameni bine pregătiți, profesioniști serioși și echipamente de filmare & editare de ultimă generație.
Pentru noi, confirmarea lucrului bine facut este atunci când sunăm pentru o rezervare la Garden Resort by Brâncoveanu iar dna Despina -managerul pensiunii, ne spune cu părere de rău că “pensiunea este plinâ în următoarele 3 săptămâni” – atunci, considerăm că noi, echipa Digital Passion ne-am atins scopul.

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Nu facem doar fotografii si filmari ci un adevarat „boost” pentru afacerea ta. Cu peste 20 de ani de experiență oferim consultanță și producție de conținut ce poate fi utilizat cu succes in social media, televiziune, ziare online, etc tuturor celor care doresc să-și promoveze corect și eficient afacerea. Noi ne ocupăm de absolut tot, venim cu idei, realizăm storyboard-ul, participăm la briefing, filmăm, edităm și vă livrăm fotografiile și filmele datorită cărora veți fi și mai cunoscuți pe piață.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572