Fotografiile produselor sunt o parte integrantă a vânzărilor tale

Industria de eCommerce (magazine online) s-a dezvoltat masiv în ultimii ani, mai ales în România, fiind țara cu cea mai spectaculoasă creștere la nivelul Europei.

Imaginile produselor afișate pe site ajută consumatorii să își formeze o primă impresie în legătură cu magazinul tău online, așadar este extrem de important ca acestea să le ofere suficientă încredere astfel încât să nu plece imediat de pe site-ul tău și să descopere ce ai de oferit.

Preturile serviciilor foto in studio sunt informative si pot varia in functie de fiecare proiect. Ca sa iti poti face un calcul aproximativ atunci iti spunem ca pentru un proiect simplu in care trebuie sa fotografiem produsele pe fundal alb inchirierea studioului nostru pentru 1 ora si jumatate costa 200 de lei iar apoi fiecare fotografie costa 5 lei. Numarul de fotografii cat si durata unei sedinte se stabilesc de comun acord.

In acest articol vrem sa iti prezentam branduri ce vand online iar noi am fotografiat produsele in studio. Prima parte este despre i-Fashion (Magazin online de fashion) iar a doua parte iti povestim despre FemiEKO (produse menstruale reutilizabile și ecologice).

Proiectul nr.1: i-Fashion – Magazin online de fashion

Fotografiile produselor sunt o parte integrantă a vânzărilor tale.

Imaginile sunt foarte importante când încerci să-ți dezvolți un magazin online. De la echipament, la lumini și unghiurile pe care le alegi, fotografiile produselor sunt o parte integrantă a vânzărilor tale.

Fotografiile profesionale sunt instrumente care te ajută să spui povestea produselor tale sau chiar povestea brandului. Să ai poze calitative inspiră încredere și aduce calitate în percepția pe care o are publicul despre brandul tău. Este o parte din comunicarea ta și trebuie tratată ca atare. În plus, niște poze care folosesc unghiuri, culori și poziționări corecte transmit anumite sentimente și idei.

In cazul de fata am lucrat cu brandul i-Fashion.ro (Magazin online de fashion) ce ne-a contactat in vederea realizarii unei sedinte foto complexe pentru noile haine din noua colectie. Ni s-a cerut inca de la inceput ca toate fotografiile sa fie realizate pe fundal alb iar senzatia pe care sa o exprime fotografiile sa fie una fresh, relaxata, increzatoare.

Stim ca majoritatea cumparatorilor vor sa vada minim trei fotografii atunci când ajung pe o pagină de produs, deci ne-am pregatit de la început pentru o sesiune lungă în studio. In fotografiile de mai jos produsul evidentiat este setul pantaloni si maieu.

O poză în context nu vinde doar produsul, vinde și povestea lui. 

Toate hainele au fost fotografiate in context adica purtate de modele așa-numitele lifestyle photos astfel incat viitorii clienti își pot da seama de dimensiunile hainelor mai ușor sau chiar pot să vadă cum s-ar potrivi cu alte haine din garderoba lor. Cu ajutorul acestor imagini, vei ajuta potențialul cumpărător să își imagineze cum ar putea arăta produsul respectiv  sau cum l-ar putea folosi ori accesoriza. In exemplu de mai jos produsul evidentiat este geaca.

Produsele tale merita sa fie evidentiate prin fotografii profesionale.

In total am livrat clientului nostru 600 de fotografii numai bune de folosit cu succes atat in platforma de vanzare (magazinul online) dar si pentru postarile pe facebook, instagram.

Iti lasam mai jos alte cateva exemple de fotografii de la aceasta sedinta foto.

Proiectul nr.2: Femi.Eko®, un brand care are misiunea de a crea produse menstruale reutilizabile și ecologice, la prețuri avantajoase și ușor de accesat pentru toate femeile, indiferent de educație, salariu sau vârstă.

Inca din descriere iti poti da seama cat de provocator a fost de realizat conceptul artistic si apoi fotografierea si filmarea pentru astfel de produse. Ne-a fascinat foarte tare ideea ca sunt produse inovatoare iar pentru asta trebuia sa venim cu idei pe masura. Fotografierea s-a realizat folosind fundaluri simple, in context si folosind modele. Toate fotografiile si filmele realizate au constituit baza in marketingul acestei afaceri fiind realizate inainte de lansarea brandului.

„Dorim să avem o legătură strânsă cu comunitatea noastră online și avem scopul de a sparge tabuurile despre menstruație și despre cum se simt femeile în legătură cu menstruația. Menstruația nu trebuie să fie rușinoasă sau stresantă. Credem că perioadele menstruale sunt cool dacă folosești produsele potrivite.”

Pentru fiecare produs a fost realizat un film unic.

Filmarile si fotografierea s-au desfasurat pe parcursul a trei zile in studioul nostru iar rezultatele au fost peste asteptari.

Acum ca tot ti-am aratat o mica parte dintre fotografiile si filmele realizate e timpul sa vezi si cateva imagini de making of.

Studioul Digital Passion din Constanța cu peste 20 de ani de experiență oferă consultanță și producție de conținut pentru social media și televiziune tuturor celor care doresc să-și promoveze corect și eficient afacerea. Noi ne ocupăm de absolut tot, venim cu idei, realizăm storyboard ul, participăm la briefing, filmăm, edităm și vă livrăm fotografiile & filmele datorită cărora veți fi și mai cunoscuți pe piață. Pentru noi fiecare proiect este unic iar strategia de marketing oferită de către echipa Digital Passion este întotdeaună câștigătoare.
Ofertă specială: Studioul Digital Passion oferă în această perioada un discount de 25% pentru realizarea de fotografii și filme de promovare profesionale tuturor companiilor cu capital 100% românesc.

Detalii: Tel/whatsapp 0744586572