Testimonial de familie in ziua botezului: o adevarata declaratie de iubire

Pentru cei mai multi dintre parinti „Ziua Botezului” este incarcata de emotie, stres si lucruri multe de facut dar nu si in cazul de fata. Elena si Bogdan sunt doi parinti ce si-au dorit ceva mai mult de la aceasta zi iar unor persoane creative ca noi este suficient sa rostesti cuvantul „altfel” si imediat am pus in aplicare o idee ce le-a placut mult: sa facem un capitol despre povestea lor… povestita chiar de fiecare dintre ei.

Am mers la ei acasa cu o ora mai devreme sa vina invitatii, ne-am acomodat putin si apoi am mers cu Bogdan intr-un dormitor pentru a fi singuri si sa ii oferim mediul propice de a povesti in voie. Apoi am facut schimb si am mers catre Elena careia i-am pus aceleasi intrebari astfel incat raspunsurile lor combinate sa ne compuna excelent filmul.

Credem ca valoarea acestui film pentru cei doi copii ai lor va fi nepretuita. In acest film Elena si Bogdan spun o adevarata declaratie de iubire.

Prin ceea ce creeam spunem o poveste.

Inainte de orice, suntem profesionisti, pasionați și entuziaști, dornici să cream filme și fotografii autentice. Ne străduim să luam fiecare proiect cât se poate de personal, deoarece credem că fiecare proiect este inedit.

Indiferent de proiectul pentru care vrei sa apelezi la serviciile noastre trebuie sa stii ca pe site vei cunoaste doar o mica parte din ceea ce putem face. Iti recomandam sa ne suni, sa ne scrii sau sa ne vizitezi la studio pentru o prima discutie iar apoi totul va decurge firesc.

Contact

Constanta, Bulevardul Mamaia 62 (Zona Capitol) | Telefon: 0744 586 572

Mai multe gasiti pe canalul nostru de Youtube apasand AICI