De la cererea în căsătorie în mijlocul Oceanului Atlantic, la filmarea de nuntă, cu spectaculoasele cadre din dronă

De la cererea în căsătorie în mijlocul Oceanului Atlantic, la filmarea de nuntă, cu spectaculoasele cadre din dronă
De la cererea în căsătorie în mijlocul Oceanului Atlantic, la filmarea de nuntă, cu spectaculoasele cadre din dronă

Suntem acel studio de producție video ce filmează evenimente și, în mod special nunți, de peste 20 de ani. Chiar și după atâta timp însă, o petrecere de nuntă reușește să ne provoace, să ne aducă în faza aceea de creatori, dornici să oferim un unghi aparte poveștii de dragoste.

Reușim să transpunem personalizat, în imagini, fiecare moment, deși, clar, nu este ușor! Cu siguranță ceea ce ajută în demersul nostru, este dorința de a ne cunoaște foarte bine mirii și de a înțelege care este elementul ce îi face speciali, acel “ceva” al lor.

Cristina și Denis sau nunta lucrului bine făcut!

Am pornit căutând acel “ceva special” și în cazul Cristinei și a lui Denis.

Nu a trebuit să căutăm prea mult, fiindcă din prima discuție cu ei deja obțineam detalii care fac această poveste una foarte specială.

Gândiți-vă doar că cererea în căsătorie a avut loc în mijlocul Oceanului Atlantic, în timpul unei sesiuni de scuba diving. Înțelegem de aici, desigur, că vorbim de o pereche care joacă în liga profesionistă 🙂


Atenția acestui cuplu la detalii a fost un aspect pe care l-am remarcat de la primele întâlniri la studioul nostru de pe Bulevardul Mamaia, 62. 

Această atenție la detalii este cea care ne-a dat de înțeles că Papi, îndrăgitul patruped, care le face viața mai bună îndrăgostiților, trebuia să se regăsească atât în filmul nunții, cât și în fotografiile obținute în cadrul ședinței foto.

Am avut grijă să ne prezentăm ideile în timpul discuțiilor purtate anterior nunții, sfătuind acolo unde am putut, ajutând cu recomandări și oferindu-ne suportul, 110%, așa cum ne stă în obicei.

Fiecare eveniment este unic, deci și filmarea nunții tale va fi la fel

Nunta Cristinei și a lui Denis a fost un eveniment organizat până la cel mai mic detaliu. Nici nu avea cum să fie altfel (și să iasă așa cum trebuie) câtă vreme au existat multe elemente spectaculoase în program.

Decizia de a filma în 2 oameni (cu 2 camere Sony a7iii), folosind  stabilizatoare de imagine Ronin, lumini adiționale pentru filmările de interior (la hotel, biserică și restaurant), s-a dovedit a fi cea mai bună.

Am avut nevoie de echipamente flexibile, care în ciuda dimensiunilor mici (sau datorită lor!) ne-au permis să fim prezenți în toate momentele. 

Aceleași echipamente s-au dovedit esențiale și în timpul transportului cu limuzina luxoasă, folosită pe timpul zilei de miri, nași, domnișoarele de onoare & cavalerii, dar și în timpul slujbei religioase oficiate la Catedrala Sf. Petru și Pavel, din Constanța. Desigur, că flexibilitatea echipamentelor și atenția deja antrenată în miile de evenimente, ne-au ajutat să surprindem unul dintre momentele memorabile ale zilei, acea imagine de album: eliberarea porumbeilor albi, pe scările catedralei.

Porto de Sol – sau de ce restaurantele de pe malul Lacului Siutghiol oferă un avantaj ce nu trebuie neglijat în filmarea nunții

Suntem la malul mării și simțim și noi că marea este unul dintre cele mai ofertante cadre! Dar…cea mai bună lumină pentru ședințele foto/video va fi mereu pe malul Lacului Siutghiol. 

Aici avem o fereastră (mică, e drept) în care totul devine auriu. Acel magic “golden hour”, când, dacă ai fler și cunoștințe tehnice, reușești să scoți cadre scăldate într-o lumină de cinema!

Pe acel golden hour au mizat și mirii noștri, plus un background de vis, atunci când au ales Porto del Sol, drept restaurant unde avea să aibă loc cununia civilă și petrecerea.

Și bine au făcut! Soarele a încadrat perfect momentul cununiei civile, iar noi ne-am făcut treaba și am transpus magia clipelor unice, în imagini. 

Decizia de a filma cu drona, de la înălțime, s-a dovedit și ea înțeleaptă, fiindcă aceste cadre au reușit să dea o dinamică și un farmec aparte clipului de nuntă.

Dansul mirilor a dat startul unei nopți de neuitat. Rând pe rând pe scena restaurantului au urcat: Julia de la trupa Sexxy, Maria Dragomiroiu, Cristi Dules, Monik de la trupa Angels & Iulian Puiu.

O noapte concert, o nuntă greu de uitat, așa cum sunt cele unde entertainmentul este asigurat de Caravana lui Axinte, companie de impresariat artistic extrem de cunoscută în zona evenimentelor private.

De altfel, o surpriză imensă pentru invitați a fost prezența lui Adrian Minune pe scenă, chiar la începutul serii!

Ar mai fi multe de povestit despre această nuntă, dar, cum nu suntem scriitori ci operatori de imagine, vom lăsa imaginile să vorbească mai departe. 😀

Vă mai spunem doar că am colaborat excelent cu fotograful Mircea Marinescu, cel care a semnat albumul foto pentru miri, colaborare pe care o avem cu fiecare coleg fotograf, care împărtășește dorința noastră de a da 110%, imortalizând clipe “once in a lifetime”.

Urmareste mai jos clipul ce rezuma cele mai importante momente din ziua nuntii

Mai multe gasiti pe canalul nostru de Youtube apasand AICI

Lasă un răspuns