Fotografii, Filme si Promovare de la A-Z pentru Signature Restaurant

Inca din stadiul de proiect Restaurantul Signature s-a dorit a fi locul care isi va pune semnatura pe ceea ce inseamna distractie si mancare buna in Mamaia Nord.  Proprietarii acestui restaurant ne-au solicitat serviciile inca de pe vremea cand locul era in stadiul gri. Viziunea lor ne-a fost transmisa astfel incat comunicarea pe care am realizat-o pentru viitorii clienti sa fie corect expusa.

Mamaia Nord este o stațiune nouă, care s-a dezvoltat fulminant și pare că în scurt timp va o va domina pe “bătrâna” care se întinde la Perla la Butoaie. Tocmai pentru că s-a dezvoltat cu viteza luminii, concurența între
cei care au început o afacere aici este foarte mare.

Cum să ai succes?

Nu știe nimeni cu exactitate rețeta. Dar cum să construiești succesul a demonstrat-o Signature! Și suntem mândri că am putut să punem și noi umărul ca să îi ajutăm!

Cu 2 saptamani inainte de marea deschidere restaurantul s-a transformat pentru cateva zile intr-un adevarat studio pentru fotografierea si filmarea preparatelor culinare pregatite de Chef Adriana Obrocaru si echipa sa.

Trei decoruri separate au fost aduse in restaurant, lumini profesionale si multa creativitate au dat nastere imaginilor ce au stat la baza conceperii meniului dar si a primelor imagini cu care am incantat clientii in mediul online.

Pentru fiecare preparat culinar am conceput diferit modul in care am fotografiat si facut filmarile. Iata mai jos cateva exemple de preparate fotografiate.

Am realizat inainte de deschiderea oficiala a restaurantului fotografii pentru fiecare produs culinar pe trei decoruri diferite: alb, negru si in decorul unei mese festive. Aceste fotografii profesionale au fost folosite si la meniul printat al restaurantului. Nu doar fotografii am realizat cat si filmari speciale pentru preparate iar montajele video realizate sunt folosite în promovarea Signature Restaurant pe Facebook, Instagram, TikTok si Youtube prin ad-uri, postari si story. Asadar vorbim de mai multe formate video, atat 16:9 pentru televizoare, monitoare cat si 9:16 pentru telefoanele mobile.

Am realizat paginile de facebook si instagram pentru a crea mai usor campaniile de promovare si de a ajunge mai usor catre viitorii clienti.

Toate fotografiile si filmele realizate sunt parte din portofoliul de promovare a restaurantului.

Am pregatit in detaliu fiecare eveniment din restaurant.

Primul contact al clientilor cu serviciile calitative ale restaurantului a fost la deschiderea oficiala.

 

Revelionul a fost cireașa de pe tort. Un super spectacol, atmosferă de vis și bucate alese. Pentru Revelion am creat trei materiale video: clipul de promovare a evenimentului, filmul evenimentului dar si un clip de multumire tuturor oaspetilor.

Succesul se clădește cu muncă și eforturi, iar pentru a ajunge sus ai nevoie și de ajutor. Noi te putem ajuta! Afacerea ta poate fi de succes, iar noi știm să ți-o promovăm cel mai bine!

Vezi mai multe filme, reportaje si materiale destinate promovarii realizate pentru diverse companii pe canalul nostru de Youtube apasand AICI.

Studioul Digital Passion din Constanța cu peste 20 de ani de experiență oferă consultanță și producție de conținut pentru social media și televiziune tuturor celor care doresc să-și promoveze corect și eficient afacerea. Noi ne ocupăm de absolut tot, venim cu idei, realizăm storyboard ul, participăm la briefing, filmăm, edităm și vă livrăm fotografiile & filmele datorită cărora veți fi și mai cunoscuți pe piață. Pentru noi fiecare proiect este unic iar strategia de marketing oferită de către echipa Digital Passion este întotdeaună câștigătoare.
Ofertă specială: Studioul Digital Passion oferă în această perioada un discount de 25% pentru realizarea de fotografii și filme de promovare profesionale tuturor companiilor cu capital 100% românesc.
Detalii: Tel/whatsapp 0744586572